Happy businesswoman

Geef het leukste cadeau aan jouw
secretaresse…

…een training “Efficiënt met Outlook”!

Alles over prioriteiten stellen en plannen met behulp van het programma Outlook. Een training voor secretaresses waar ook haar omgeving wat aan heeft!

Uit onderzoek is gebleken dat secretaresses van nu liever in zichzelf investeren met een educatief cadeau, in plaats van het welbekende ‘bloemetje’. En hoe goed zou het zijn als niet alleen de secretaresse maar ook haar omgeving hier profijt van heeft? We leven in een wereld waarbij er heel veel op je afkomt en als secretaresse heb je nogal wat “ballen in de lucht te houden”. Het omgaan met e-mail is daar een bekend voorbeeld van. Gelukkig bestaan er hele mooie methodieken om overzicht te creëren en te behouden. Hoe? Door goed te plannen en gebruik te maken van het programma Outlook.

Professional Organizers Jetty Rozema ‘Organiseer het Goed’ en Lisanne Hage ‘Space4More’ hebben om die reden samen de leukste én slimste Outlook-training ontwikkeld, speciaal voor secretaresses. Op donderdag 18 mei 2017 geven wij de training “Efficiënt met Outlook”, waarmee jouw secretaresse haar competenties én haar kennis van Outlook nog beter kan inzetten.

Wat komt er tijdens de training aan bod?

De training is interactief, in een kleine groep, vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken én inzichten. Tijdens de training neem je plaats achter je eigen laptop en ga je actief aan de slag met je eigen Outlook*. Anders dan het gestructureerd en overzichtelijk werken met Outlook vanuit een boek, ontdek én ervaar je de krachtige mogelijkheden van Outlook tijdens een praktische training. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren. Daarbij is er is voldoende ruimte voor vragen én je ontvangt persoonlijke feedback.

En wat nog meer? Je leert:Secretaressedag_kader_team

 • een werkmethodiek om digitaal overzicht te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden;
 • hoe je een lege mailbox bereikt (en houdt!);
 • timemanagement basisprincipes voor e-mail;
 • vanuit doelen de juiste prioriteiten stellen voor meer resultaat;
 • slim communiceren: hoe kun jij het jezelf en anderen gemakkelijker maken.
* Voor het optimale resultaat, adviseren we een eigen laptop mee te nemen voorzien van Outlook. De training Outlook kan gegeven worden voor de Microsoft Office versies 2007, 2010, 2013 en 2016.

Resultaat van de training:

 • Aantoonbare tijdswinst!
 • Handige (direct toepasbare) tips & tricks voor een efficiënter gebruik van MS Outlook
 • Overzicht en regie over de dagelijkse werkzaamheden
 • Rust in je hoofd, minder werkdruk en stress
 • Betere onderlinge samenwerking en verhoogd werkplezier!

Reserveer nu en gun jouw secretaresse een leerzame middag én nog meer werkplezier!

Informatie

 • Datum: Donderdag 18 mei 2017
 • Trainingen: 9.30 – 12.30 uur of van 13.30 – 16.30 uur
 • Locatie: In de buurt van Amersfoort (andere locaties in overleg ook mogelijk)
 • Investering per persoon: € 97,- (ex. BTW)
 • Aantal deelnemers: max. 12 (Vol=Vol)

Meer informatie of aanmelden?

Maatwerk

Tijdens de training proberen wij zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de specifieke wensen en leerdoelen van de cursisten. De persoonlijke begeleiding en de beperkte omvang van de groepen dragen hier mede zorg voor. Naast deze training biedt Space4More Professional Organizing ook de mogelijkheid voor een training geheel op maat. Dit doe ik in de vorm van Incompany- en 1-op-1 maatwerk trainingen. Meer informatie

Voorwaarden: Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en een factuur. Annuleren kan tot 5 werkdagen voorafgaand aan de training. Hierna is betaling verplicht en restitutie niet mogelijk. Wel kun je een collega/ vriend aanmelden. Neem daarvoor telefonisch contact met mij op.

Minimale groepsgrootte is 5 deelnemers. De prijs per persoon à €97,- is exclusief BTW (21%). De training zal in de buurt van Amersfoort plaatsvinden. Een andere locatie is in overleg ook mogelijk. Deelnemers worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Op alle trainingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.