Ladies met Lef

Het komende jaar wordt pagina 25 van ‘De Venen INTO Business’ volledig beheerd door twee jonge, mooie en slimme vrouwen. Deze Ladies INTO business nemen je mee in hun wereld van social media, optimale werkplekken, online platformen en efficiency.  Met nuttige tips en praktijkvoorbeelden laten Liana en Lisanne zien wat ze in huis hebben. Behoefte aan een echte training? 

Space4More – Professional Organizing

Tijd is geld. Een spreekwoord dat in de hele wereld bekend is en zeker in het bedrijfsleven nog steeds actueel. Je kunt jezelf nu de vraag stellen of je jouw tijd wel goed besteedt. Immers, verloren tijd, komt niet meer terug. Space4More helpt mensen slimmer te werken en dat levert tijdswinst op. Met een individuele training wordt jouw (digitale)  werkplek (zoals bijvoorbeeld Outlook) geoptimaliseerd. Efficiënt werken, overzicht creëren en focus aanbrengen zijn onderdelen die centraal staan tijdens dit individuele traject. Een praktijkgerichte maatwerk-training, geheel afgestemd op jouw wensen; Timemanagement 2.0 dus. Ga weer aan het werk met meer plezier, meer resultaat  en geniet van meer tijd!

Eigenwijz Advies

Zo’n 8 miljoen mensen kopen regelmatig online in Nederland. De consument oriënteert zich daarnaast massaal online voordat een product of dienst wordt aangeschaft. Het is dus heel belangrijk om de dialoog online aan te gaan met jouw (potentiële) klant. Speel je niet tijdig in op dit  gedrag, dan doet de concurrent dat wel. De basis is een goede responsive website die up to date is. Daarnaast is  het gesprek aangaan met jouw klanten belangrijk op de online platformen, daar waar zij zich bevinden. Een online strategie, content management, processen en adverteren spelen hierbij een belangrijke rol. Eigenwijz Advies adviseert en ondersteunt je graag om tot een gezonde online  marketingmix voor jouw onderneming te komen.

 

Bron: De Venen INTO Business
Datum: Oktober 2015