Eén-op-één maatwerk trainingen

Zou jij ook meer tijd willen besteden aan de zaken die echt belangrijk zijn? Ben je het overzicht kwijt door alle paperassen, mappen en continue stroom aan e-mails? Heb je behoefte aan meer structuur en overzicht op jouw werkplek? Dan is het tijd om een Professional Organizer in te schakelen!

Timemanagement 2.0

De één-op-één trainingen van Space4More helpen je om in een één- of meerdaagse training jouw fysieke werkplek, Outlook of digitale omgeving te optimaliseren. De training is praktijkgericht, persoonlijk en geheel afgestemd op jouw wensen. Efficiënt leren werken en het aanbrengen van structuur zijn onderdelen die aan bod komen tijdens jouw persoonlijke training. Een maatwerk timemanagement-training die helemaal bij jou past, Timemanagement 2.0 dus.

Door het veranderen van de werkwijze worden mensen weer in beweging gebracht en komt bewustwording tot stand. Door het creëren en het toepassen van een nieuwe structuur in jouw zakelijke of persoonlijke omgeving is weer ruimte voor nieuwe inspiratie, groei en die dingen waar je energie van krijgt.

Space4More organiseert trainingen in:

Bij deze training ligt de focus op de fysieke werkplek. Er wordt structuur in alle werkzaamheden en informatiestromen gebracht. Zo kunnen prioriteiten in kaart gebracht worden en ontstaat er weer ruimte voor de kernactiviteiten. Je leert slimmer te werken en effectiever met je tijd om te gaan. Aan het einde van de training is er naast een Clean Desk ook een nieuwe werkwijze aangeleerd om de nieuwe structuur te handhaven.

Wat levert deze werkplektraining je op?

  • De werkplek is opgeruimd en overzichtelijk
  • Meer beheersing van de werkzaamheden, dus minder stress
  • De procesgang is efficiënter en er is een duidelijke werkplanning
  • Betere samenwerking en overdracht tussen de collega’s
  • Je werkt met een duidelijk toe te passen systeem, waardoor er meer structuur is in de werkzaamheden
E-mailverkeer is vaak heel bepalend voor wat er op een dag uitgevoerd wordt. Wil jij je laten leiden door inkomende e-mails of door een planning die aansluit op de werkzaamheden en agenda? Met de Efficiënt met Outlook training leer je efficiënt omgaan met e-mail. Samen werken we naar een lege inbox toe en leer je een nieuwe methode aan die we direct toepassen op jouw dagelijkse werkzaamheden. Je werkt vanuit je eigen mailbox dus is er aan het einde van de training direct resultaat!

Wat levert de Efficiënt met Outlook training je nog meer op?

 Er is meer tijd voor de kernactiviteiten
 Je krijgt handige tips & tricks in het gebruik van Outlook
 Er is meer inzicht en overzicht in de werkzaamheden
 Er is een efficiënte, ademende agenda en werkplanning
 Werkzaamheden zijn makkelijker overdraagbaar
 Minder stress, meer werkplezier

Deze training is een combinatie tussen de “Efficiënt met Outlook” training en de werkplek-organisatie. Deze training zorgt ervoor dat zowel de fysieke werkomgeving als de inbox up to date en opgeschoond zijn. Boek een Combinatietraining voor het optimale effect!

Wat levert een combinatietraining je op?

  • Er ontstaat meer ruimte voor de kernactiviteiten
  • De werkplek en de inbox zullen up to date, opgeschoond en overzichtelijk zijn
  • Er zal minder tijd besteedt worden aan het zoeken naar documenten of e-mails, alles heeft een vaste plek
  • Er is een efficiëntere procesgang
  • Meer ruimte voor een betere samenwerking en overdracht tussen collega’s
 
De digitale omgeving is een belangrijke opslagplaats van alle documenten en gegevens op je computer. Dit is de basis van een afdeling of zelfs van de hele organisatie. Hier kun je alles terugvinden, of toch niet? Met de Digitale Structuursessie wordt er een nieuwe structuur aangebracht of de huidige aangepast, waardoor bestanden en documenten weer vindbaar zijn.

Voordelen van het optimaliseren van de digitale structuur:

 Een duidelijke structuur in de mappen
 Niet meer zoeken, maar vinden
 Samenwerking en overdracht vindt gemakkelijker plaats
 Eén centrale opslag voor alle documenten
 

Meer informatie over één van deze trainingen ontvangen?  Neem contact op