Workshop: Effectief Jezelf Zijn

We hebben allemaal onze eigen denkpatronen en voorkeuren. De ene persoon gaat liever na het werk nog even napraten met wat anderen, terwijl de ander juist graag even alleen wilt zijn. We nemen beslissingen op onze eigen manier. En ook hoe we leren en informatie opnemen is bij iedereen verschillend. We willen nog wel eens aannemen dat iedereen op deze punten gelijk is, en dat is natuurlijk niet het geval. Al deze ‘voorkeuren’ worden onbewust gestuurd. Er zijn verschillende patronen in te herkennen hoe mensen denken en zich gedragen!

Wil jij ook meer inzicht in hoe je als individu en als team functioneert en hoe het komt dat we allemaal zo verschillend reageren? Hoe zou je hier beter op kunnen afstemmen en de ander nog beter kunnen begrijpen? Hoe kun je gezamenlijk doelen stellen en behalen?

Met een van de meest krachtige persoonlijkheidstesten leer jij jezelf en je teamgenoten nog beter kennen. Je leert nog meer uit jezelf te halen en bij te dragen aan een betere teamprestatie. In deze workshop gaan we aan de slag met de Metaprogramma’s. Dit zijn onbewuste denk- en voorkeursstijlen waardoor we onbewust gestuurd worden.

Wat komt er o.a. aan bod in deze workshop?

  • Je krijgt meer inzicht in jezelf en tot welk “type” persoonlijkheid jij behoort;
  • Inzicht in de verschillende types van jouw teamleden;
  • Wat zijn de kenmerken van de 16 persoonlijkheidstypes;
  • Hoe kun je samen doelen realiseren?
  • Hoe zet je dit instrument in om vraagstukken op te lossen?

Deze workshop wordt InCompany gegeven en is ideaal als teamtraining!

Groepsgrootte: 6-20 deelnemers

Duur van de workshop: een halve dag

Meer informatie of een offerte voor deze workshop ontvangen?  Neem contact op