Clean Desk of Clean Screen

Efficiënt werken gaat over de juiste dingen op het juiste moment doen. We helpen je met het managen van je tijd en taken door een op maat afgestemde teamtraining. Je krijgt inzicht en handvatten hoe je je dagelijkse werkzaamheden anders en beter kunt organiseren. De trainingen bieden alle handvatten om het 0-punt te bereiken, een Clean Desk of Clean Screen. Het 0-punt is het punt waarop alles op jouw (digitale) werkplek is doorlopen en over alles een beslissing is genomen. De agenda wordt goed gebruikt, alle taken en to do’s zijn inzichtelijk en er is weer overzicht in de dagelijkse werkzaamheden. Je haalt weer meer werkbare uren uit je dag.

De teamtrainingen zijn maatwerk en InCompany. De mogelijkheden zijn eindeloos…

De Outlook Training voor Professionals (MS Outlook 2003/2007/2010/2013) heeft als doel om effectiever en efficiënter te gaan werken met MS Outlook. Er wordt een concrete werkmethode uitgelegd én direct toegepast. Daarnaast ontvang je een heleboel tips & tricks, waardoor je nog meer uit je mailprogramma kunt halen.

Wat biedt deze training nog meer?

Je leert hoe je naar een Clean Screen toe kunt werken
Meer kennis en ervaring in het werken met MS Outlook
Betere afspraken en taakverdeling onderling
Er is inzicht en overzicht in de werkzaamheden
Meer werkbare uren uit je dag kunnen halen
Er is ruimte voor persoonlijke leerdoelen
 
 
Krijg als team meer inzicht in de gezamenlijke werkmethode. Hoe kun je prioriteiten stellen en hoe kun je het beste keuzes maken? In deze maatwerktrainingen staan overdraagbaarheid, effectief en efficiënt samenwerken centraal. Samen werken we naar een beter teamresultaat.

Wat levert de teamtraining je op?

Een geoptimaliseerd werkproces
Meer overzicht en structuur in de werkzaamheden
Betere samenwerking en taakverdeling onderling
Makkelijker prioriteiten kunnen stellen
Minder stress en meer werkplezier
 

Meer informatie over één van deze trainingen ontvangen?  Neem contact op